Cloud distributeur integratie

Kijk hieronder voor de status per distributeur:

https://inserve.notion.site/Cloud-distributeurs-bb9dd255430849589ff9e89e550c0210?pvs=4

Synchroniseer licenties naar Inserve

Update 22 mei 2024: Video update mbt de huidige status voor de ontwikkelde distributeurs:

 

Koppel licenties aan abonnementsregels

Update 5 juli 2024: Nu de eerste stap is gezet kunnen we de relatie leggen tussen een regel van de Cloud distributeur en een abonnementsregel in Inserve. We leggen hier uit hoe dit precies in zijn werk gaat:

In Inserve heb je een nieuw overzicht wanneer de beta module actief is:

Hier zie je een overzicht van alle licenties die via de synchronisatie naar Inserve zijn gesynchroniseerd. 

Je kunt hier een aantal acties mee uitvoeren. Wil je bepaalde regels niet tonen omdat ze niet interessant zijn om te factureren dan kun je deze negeren:

In het tabeloverzicht kun je deze regels nu uitfilteren zodat je daar niet meer naar hoeft te kijken. De meerwaarde komt wanneer je een regel gaat koppelen. Als voorbeeld:

Hier komt een overzicht van alle abonnementen van de betreffende debiteur:

Bovenin zie je de licentie die uit de synchronisatie komt met de distributeur en onderin zie je de abonnementen + abonnementsregels uit Inserve. Momenteel kun je de regels alleen koppelen ter inzicht en dit heeft nog geen facturatie impact. Als de regel gekoppeld is zie je het volgende terug in de tabel:
De aantallen uit heb abonnement komen overeen met de aantallen uit de distributeur. Wanneer deze niet overeenkomt die je het verschil direct terug:

Je kunt vanuit hier direct navigeren naar het betreffende abonnement:

Hier zie je ook direct terug of er verschillen zijn tussen het gefactureerde aantal en het aantal wat terugkomt uit de synchronisatie. Bij het bewerken van het abonnement zie de de data terug en kun je die gelijktrekken aan huidige status:

Bij het bijwerken van de abonnementsregels wordt de pro-rato instelling van het abonnement toegepast.

Next step:

Is de laatste update gaan we zorgen dat je ook kunt kiezen om aantallen automatisch bij te werken op basis van de binnengekomen getallen. Op dit moment verschaffen we snel inzicht maar wordt er geen data automatisch gemuteerd.