Account types

Naast het gewone behandelaar account (eerstelijns of tweedelijns), zijn er drie speciale soorten account types die voor een halve licentie tellen:

Alleen-lezen 👀

Dit account kan gebruikt worden voor collega's die alleen te hoeven lezen, zoals sales, marketing of management. Het kan niet als behandelaar aan een ticket gekoppeld worden en kan geen uren registreren.

Alleen eigen tickets 🕺

Dit account kan alleen de tickets zien waar hij/zij als behandelaar ingesteld staat. Dit is geschikt voor externe personen van leveranciers of freelancers, die niet alle tickets mogen zien. Het voordeel is dat zij ook tijdregistratie kunnen toevoegen op de tickets.

Het is ook mogelijk om dit account geen wachtwoord te geven, dan is het geschikt als extra account om uren op te registreren.

Alleen eigen bedrijf 🏢

Dit accounttype kan alleen informatie zien die aan het bedrijf gekoppeld van die behandelaar. Dit kunnen meerdere bedrijven of dochterbedrijven zijn. Dit is handig voor een interne ICT medewerker bij een klant, die graag de eerstelijn wil oppakken. Of een externe inlener die alleen voor een bepaalde groep klanten werkt.

Kosten €

Deze speciale accounts kosten een halve licentie. Dus voor het geld van één licentie kunnen twee van dit soort accounts aangemaakt worden.

Standaard zijn voor deze accounts rollen aangemaakt met bepaalde rechten. Uiteraard zijn deze aan te passen naar jouw eigen wensen.